Невеликий дощ і гроза у низці областей: прогноз погоди на 5 липня

Невеликий дощ і гроза у низці областей: прогноз погоди на 5 липня

Прогноз погоди на 5 липня в Україні

За інформацією Укргідрометцентру, у п'ятницю на території України буде хмарно з проясненнями. Вдень очікуються дощі в більшості районів Лівобережжя.

Ночі в Україні будуть прохолодними, місцями можливий невеликий дощ, за винятком сходу та південного сходу країни. Вдень на Лівобережжі прогнозують короткочасні дощі, грози, а також град та шквали зі швидкістю 15-20 м/с.

Вітер буде переважно північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Для зручності ми підготували інтерактивну карту, на якій можна переглянути поточні пориви вітру у вашому регіоні.

Температура повітря буде залежати від регіону. У західних, більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі очікується 13-18° тепла, а вдень – 22-27°. На решті території ночі будуть теплі з показниками 18-23°, а денна температура сягатиме 28-33°. На сході України буде спекотно з температурою 35-37°.

У Київській області очікується хмарна погода з проясненнями. Невеликий дощ пройде вночі, а вдень опади не передбачаються. Вітер буде північно-західним зі швидкістю 5-10 м/с.

В Києві ночі принесуть 15-17° тепла, а денні показники становитимуть 24-26° тепла.

Читайте також: