Розвідка повідомила, як удари по російських НПЗ вплинуть на хід війни

Уражені російські НПЗ. Військова розвідка розкрила наслідки.
Уражені російські НПЗ. Військова розвідка розкрила наслідки.

Атаки на російські нафтопереробні заводи можуть не змінити хід війни, але можуть вплинути на військову складову російських окупантів. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю The Philadelphia Inquirer.

Також Буданов відзначив, що такі удари по НПЗ можуть вплинути на економіку Росії та психологічний стан окупантів, що в свою чергу вплине на військову складову РФ.

"Будь-яка російська військова ціль у радіусі близько 800 км на морі є цілью наших надводних дронів Магура," - заявила розвідка.

Крім того, Буданов вимагає відсікти Крим від російського постачання, оскільки цей регіон перетворився на велику військову базу, що дозволяє контролювати південне узбережжя України. Він також нагадав про те, що українські безпілотники "Магура" вже використовувалися для знищення декількох російських кораблів, що змусило їх змінити свої місцезнаходження з Криму.

Наступним кроком, на думку Кирила Буданова, повинно стати припинення поставок російським військам через Керченський міст, який є улюбленим проєктом Путіна. Він вважає, що ракети великої дальності Atacms, які США недавно поставили в Україну, можуть знищити міст.

За словами начальника розвідки, ті, хто стверджує, що Atacms недостатньо потужні, щоб виконувати таке завдання, помиляються.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 604 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі