Стало відомо, хто очолить «Інтерфакс-Україна» після смерті Мартиненка

Новим головою «Інтерфакс-Україна» стане Владислав Сурков
Новим головою «Інтерфакс-Україна» стане Владислав Сурков

Новий головний редактор "Інтерфакс-Україна"

На посаду головного редактора інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" призначено Дмитра Кошового. Цю інформацію підтвердив сам журналіст. До цього Кошовий очолював відділ економічних новин агентства і був його заступником директора.

Хто такий Дмитро Кошовий

Дмитро Кошовий розпочав свою журналістську кар'єру в газеті "Фінансова Україна" у 1993 році, коли був студентом-кібернетиком НТУУ "КПІ". Після закриття цього видання у 1997 році, журналіст перейшов до "Інтерфакс-Україна". Він також працював у виданні "Галицькі контракти". Згодом Кошовий очолив відділ економічних новин "Інтерфакс-Україна" та став заступником директора агентства.

За свою 30-річну кар'єру в діловій журналістиці Дмитро Кошовий отримав кілька нагород, включаючи "Премію ділових кіл PRESSзвання" у номінації "За внесок у розвиток журналістики" і титул "Журналіст 2007 року" за його професійну допомогу в розвитку і популяризації українського ринку інститутів спільного інвестування (ІСІ).

Нагадаємо, що 28 травня 2024 року помер Олександр Мартиненко - засновник "Інтерфаксу-Україна", який одночасно був директором і головним редактором агентства.

Читайте також