Українська делегація на Євробаченні вдягла промовисті футболки (фото)

Українська делегація на Євробаченні вдягла промовисті футболки (фото)

Українська делегація підтримала українських полонених на Євробаченні

Українська делегація на пісенному конкурсі Євробачення-2024, включаючи Alyona Alyona та Jerry Heil, виступили в футболках з написами на підтримку українських військовополонених, зокрема захисників Маріуполя.

Це було зроблено для звернення уваги світу на полонених українських захисників. У своєму пості в Instagram співачка Alyona Alyona звернулася до світової спільноти з закликом змусити Росію до обміну за принципом "всіх на всіх".

«Хочемо закликати всю світову спільноту зараз, коли максимально велика кількість уваги прикута до нас, зробити так, аби військовополонених обміняли всіх на всіх. Щоб наші хлопці, дівчата, діти повернулися додому, отримали гідне лікування і гідний рівень життя. А найголовніше – вдячність від нас за все те, що вони пережили», - наголосила виконавиця.

У фіналі Євробачення-2024 переможцем стала група Nemo з Швейцарії з піснею "The Code". "Срібло" отримала Хорватія з піснею "Rim Tim Tagi Dimі", а Україна, представлені Alyona Alyona та Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria", посіла почесне третє місце. Фінал конкурсу відбувся в Мальме, Швеція.

Переглянути гранд-фінал Євробачення-2024 можна тут.

Читайте також:

  • Переможці Євробачення-2024 Nemo: цікаві факти про виконавця
  • Переможці Євробачення-2024 розбили кришталевий трофей об сцену (відео)
  • Поліція затримала Грету Тунберг біля місця проведення Євробачення (фото, відео)
  • Фінал Євробачення-2024: відео виступів всіх учасників

Читайте також: