«Укрзалізниця» запускає додаткові рейси до Одеси та Харкова

«Укрзалізниця» запускає додаткові рейси до Одеси та Харкова

Компанія "Укрзалізниця" реагуючи на зростання попиту на поїздки, планує відкрити нові регулярні маршрути до Одеси та Харкова. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Поїзд "Інтерсіті" № 761/762 Київ-Одеса буде курсувати через день з 9 липня. Він відправлятиметься з Києва о 6:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку, з Одеси відправлення заплановано на 14:20, а прибуття - до Києва о 21:54.

На цьому маршруті будуть курсувати вагони МПЛТ (міжрегіональний поїзд локомотивної тяги) з місцями для сидіння 1-го та 2-го класу.

Також буде запущений новий поїзд з Києва до Харкова. Він буде відправлятись щосереди о 23:53, а прибування до Харкова заплановано на 5:14. У зворотному напрямку, з Харкова поїзд № 719 відправлятиметься о 23:30 та прибуватиме до Києва о 5:01.

Крім того, "Укрзалізниця" розробила та запустила в бета-режимі оновлений сайт для купівлі залізничних квитків. На сайті доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис - повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Також стало відомо, що "Укрзалізниця" підвищила ціни на постільні комплекти у пасажирських потягах. Тепер за користування постільною білизною доведеться сплатити від 80 до 120 гривень. Відповідне рішення прийняло правління компанії 20 травня 2024 року. Нові розцінки почали діяти з 22 травня 2024 року.

Читайте також: