Намагався розібрати бойову частину «Шахеда»: на Одещині загинув 15-річний підліток

Намагався розібрати бойову частину «Шахеда»: на Одещині загинув 15-річний підліток

У Лісопарку Бруклінського музею в Нью-Йорку було відкрите перше в США кладовище для домашніх улюбленців.

Кладовище буде працювати у вигляді релігійної гілки та буде включати унікальні поховання ще й для християн, мусульман, євреїв та афроамериканців, звісно, якщо вони вважатимуть таке рішення відповідним.

Заява лісопарку надає цікаві деталі наступного етапу свого продовження. Вони зазначають, що кладовище для домашніх улюбленців буде “функціональним майстерним додатком до архітектурного плану, який створює новий спосіб сприйняття ландшафту музею”. Він стане, власне, 10-м функціональним компонентом музею, який, крім показу великої кількості різноманітних і навіть неочікуваних виставок розвивається.

Розробка додаткового місця поховання тварин розпочалася в середині 2019 року.

Згідно з багатьма довідковими історіями кладовища тваринний світ, а також сама ідея спорудження цього видовищного місця досить захоплюючі. Ймовірно, вони лише балансують на межі прихованості й естетики, розгортаючись в первісному довкіллі.

Нагадаємо, на Закарпатті двоє дітей втопилися в озері. Під час пошукової операції на озері у селі Нове Давидково Мукачівського району було знайдено тіла двох дітей восьми і дев’яти років. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Закарпатській області.

Читайте також: