«Відключення свідомості і чипи». Російський генерал назвав причини теракту в «Крокусі»

«Відключення свідомості і чипи». Російський генерал назвав причини теракту в «Крокусі»

Російські пропагандисти створили нову теорію про причини теракту в "Крокус Сіті Хол". Вони вважають, що спецслужби Заходу вставили чипи в громадян Таджикистану. Про це повідомив російський генерал-майор Володимир Овчинський на "Першому каналі".

"Їм відключили свідомість, там, швидше за все, у комплексі діяли, психотропні речовини, нейропсихологічне програмування і, можливо, чипи вставлені. Тому що зараз нейробіологія дозволяє керувати людиною", - заявив генерал.

Овчинський також навів приклад проєкту Ілона Маска, в рамках якого зі свиней роблять людей.

Він переконаний, що цей теракт був організований спецслужбами Заходу, тому що вони єдині мають такі засоби впливу на людей.

Російські слідчі продовжують розслідувати версію про український слід у теракті. Вони заявили, що затримані терористи мають зв'язок з українськими націоналістами, але не навели жодних доказів.

Нагадаємо, що 22 березня в концертному залі "Крокус Сіті Хол" під Москвою стався теракт. Люди у військовій формі відкрили вогонь і після цього зал загорівся.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за цей теракт, а таку версію підтримує Білий дім.

Басманний суд Москви вже обрав запобіжний захід для чотирьох підозрюваних у скоєнні теракту в "Крокус Сіті Хол".

Читайте також:

  • Таджицький опозиціонер Мухіддін Кабірі: Наполягаю, усі без винятку таджики мають виїхати з Росії
  • Чому ІДІЛ так ненавидить Росію
  • Найголовніший підсумок теракту у Москві - противником Росії стала дика і нічим не обмежена сила

Читайте також: