Зеленський показав наслідки удару по Харкову: кількість жертв збільшилась

Наслідки удару по Харкову: збільшення жертв
Наслідки удару по Харкову: збільшення жертв

Зеленський показав наслідки удару по Харкову

Президент України Володимир Зеленський показав наслідки удару по Харкову, які стали наслідком атаки російських терористів.

Відповідні кадри були опубліковані у телеграм-каналі президента.

У суботу, 22 червня, російські терористи знову здійснили удар по Харкову з використанням керованих авіабомб. Житловий будинок отримав серйозні пошкодження, в результаті загинуло троє людей, ще 19 отримали поранення.

"Розбір завалів триває. На місці події працюють всі необхідні служби. Наразі відомо про 19 поранених та трьох загиблих людей. Висловлюю свої співчуття всім, хто втратив близьких", – повідомив Володимир Зеленський.

Президент заявив, що потрібно зупинити цей терористичний акт та можливо зробити його неможливим. Для цього необхідні рішучі кроки з боку міжнародних партнерів, щоб знищувати російських терористів та їхню авіацію.

"Ми вже продемонстрували, що можемо захистити людей та їхнє життя від ракетного терору. Наприклад, ми очистили прикордонні райони від пускових установок терористів. Тепер ми повинні захиститись від авіабомб. Для цього потрібне рішуче реагування. Дякую всім, хто допомагає Україні захищати життя!" – додав глава держави.

Нагадаємо, що РФ атакувала енергооб'єкт на Львівщині та навчальний заклад на Франківщині.

Читайте також