2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

У 2024 році тим, хто має талант, працьовитість і терплячість, буде пощастити. Перед тим, як розпочати новий проєкт, слід звернути увагу на дату в календарі. Про це заявила астрологіння Олена Максимова.

"Ті, хто планують одружитися наступного року, мають чотири найвигідніших періоди для шлюбу: 12 березня - 4 квітня, 29 квітня - 22 травня, 17 червня - 10 липня, 30 серпня - 22 вересня. У цьому році плануйте весілля до 22 вересня. Кінець року не буде сприятливим для реєстрації шлюбу", - повідомляє Максимова.

За словами астрологіні, 2024 рік надасть всі можливості для створення власного бізнесу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Україна буде мати нові підприємства", - каже Олена. - "Неефективні бізнеси зникнуть. Витривають ті підприємці, що відважаться замінити обладнання на більш енергоекономне, відмовляться від звичайної маніпуляції споживачами. Використовуйте кредити, які надають європейські фонди для підтримки українського бізнесу. Плануйте відкриття власного бізнесу, покупку нерухомості, підписання важливих документів, придбання гаджетів і важливі відрядження на період сильної Меркурія. Ці періоди включають 5-22 лютого, 3-17 червня, 26 липня - 4 серпня, 9-25 вересня".

Пошук нової роботи, розвиток кар'єри, просити підвищення заробітної плати варто у червні та вересні.

"Це найвигідніший рік для навчання та обміну досвідом", - каже астрологіння. - "Це час професійної перекваліфікації. Українці будуть шукати можливості для отримання нових знань, адаптуватимуться до нових вимог. Репетитори англійської будуть дуже востаннєму запитуватися. Це дозволить уникнути безробіття та фінансових труднощів. Неодружуйтеся заради фінансової вигоди, відпустіть роботу, де затримують заробітню плату. Краще будуть почуватися ті, хто слухає свій внутрішній голос і займається тим, що любить і знає краще всіх інших".

Астрологіння також зробила фінансовий прогноз на 2024 рік і визначила знаки зодіаку, які стануть надзвичайно багатими і успішними.