+25°С і сніг: синоптикиня дала строкатий прогноз на вихідні

+25°С і сніг: синоптикиня дала прогноз
+25°С і сніг: синоптикиня дала прогноз

Погода в Україні у суботу буде чудовою згідно прогнозу. 14 жовтня у всіх регіонах очікується суха, тепла та буде переважно сонячна погода.

За день температура повітря становитиме +17...22°С, з вищою температурою розраховувати у західних областях, де буде досягати +20...25°С. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У своєму оголошенні вона зазначила: "Єдине незручне - на заході та півночі країни очікується сильний південно-західний вітер, місцями досягатиме швидкості 15-20 м/с. Всім бажаю насолодитися теплом, тому що наступний тиждень буде дійсно холодним".

У Києві також очікується сухо та тепло, температура становитиме +20...22°С.

Початок похолодання запланований на неділю, а з 16 жовтня температура повітря в більшості областях України буде +9...12°С. На півдні, сході та на Закарпатті очікується +15°С.

В кінці наступного тижня на заході та півночі країни можливі місцями дощі з мокрим снігом.

Наталка Діденко також додала: "Тому наступного дня нас насолоджуйте прекрасною теплою осінню. Адже потім вона буде красива, але з холодним повітрям".

Карта опадів на 21 жовтня, де рожевий колір - це сніг:

13 жовтня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Проте в п'ятницю в окремих областях можливі дощі, але при цьому температура повітря буде теплою. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

Читайте також