Як розпізнати жінку, котра хоче сексу

Часто жінки не відверто говорять про своє бажання насолодитися сексом. Однак, їх тіло висилає певні сигнали, які чоловіки повинні розуміти. За даними Men'sHealth, є кілька ознак, які допоможуть розпізнати бажання жінки.

Перш за все, важлива роль відводиться тактильному контакту. Якщо дівчина дозволяє хлопцеві торкатися свого тіла, це означає, що вона дозволяє ввійти в її особистий простір і, можливо, в ліжко. Наприклад, коли вона спокійно дозволяє партнеру гладити її ноги, живіт та волосся, то це сигнал, що можна переходити до наступного етапу.

Крім того, розмови про інтимні теми можуть свідчити про бажання жінки. Такі розмови можуть розігрівати її інтерес. Якщо вона починає розмову про інтим, то вона має бажання більшої близькості. Але варто пам'ятати, що перед першим сексом не варто одразу запитувати про експерименти, бо це може її налякати.

Жінки відповідають на дотики, поцілунки та сексуальні пропозиції, що є ще однією ознакою їх сексуального бажання.

Також варто звернути увагу на сексуальний одяг. Жінки зазвичай готуються до спальній події, тому вони приділяють увагу своєму вбранню. Наприклад, якщо вони виходять на прогулянку з хлопцем, вони не будуть вдягати коротку сукню, підбори та глибокий декольте.

Дослідники провели опитування, щоб встановити, в який час доби у людей найбільше виникає бажання до сексу. Компанія, яка продає іграшки для дорослих, опитала 2 300 дорослих людей. Виявилося, що бажання щодо інтиму у жінок і чоловіків дуже різниться. Більшість жінок більше налаштовані на секс ввечері, тоді як багато чоловіків бажають його зранку. За словами 70% жінок, вони зустрічались з партнерами, у яких було інше розуміння сексуального потягу і періоду, коли хочеться проводити час в ліжку.