Чому чоловіки не дарують квіти: просте пояснення

Якщо вам важливо отримувати квіти у подарунок, то ви повинні натякнути на це або сказати прямо своєму чоловікові. Чоловіки не можуть читати думки. Якщо є неприємності у ваших стосунках, які турбують вас, варто про них говорити і обговорювати їх.

Психолог Ірина Кулік пояснює в Instagram, чому чоловік не дарує квіти.

Психолог рекомендує спочатку зрозуміти, для чого вам потрібні квіти. Насправді це є інфантильною позицією, коли людина хоче квіти, але не каже про це. "Це схоже на дитину в магазині іграшок. Дитина буде тупотіти ногами, але коли запитати її, що вона хоче, вона скаже 'нічого'. Тому дорослі люди повинні говорити про свої бажання чоловікам. Нажаль, чоловічий мозок працює інакше, ніж жіночий", - говорить Ірина Кулік.

Чоловіки діють більш логічним чином. Якщо у них є якийсь запит, вони просто його висловлюють і роблять.

Тому якщо ви не розповідаєте своєму чоловікові, що це важливо для вас, він не дізнається про це.

Які дії спонукають чоловіка до дарування квітів?

Якщо чоловік перестав дарувати квіти, з цим можна боротися. Пам'ятайте, коли людина робить комусь подарунок, вона очікує, що отримає відповідь також щось приємне.

Тому, якщо чоловік раніше робив подарунки, а у відповідь отримував лише критику, негатив або незадоволення, він просто більше не захоче старатися і намагатися радувати вас, щоб не руйнувати своє настроєве.

Стогін - це перше, що хочуть почути як чоловіки, так і жінки під час сексу. А на другому місці - різні непристойності.

У дослідженні брали участь чоловіки і жінки різного віку і соціального статусу. Бажання у всіх практично однакові, хоча відсоток залежить від особистості.