Яким має бути корисний сніданок: три прості правила, про які ми забуваємо

Сніданок з фруктами та йогуртом
Сніданок з фруктами та йогуртом

Зрозумілий ранковий прийом їжі має включати всі необхідні мікроелементи, щоб забезпечити організму необхідні поживні речовини та енергію.

Крім цього, основний прийом їжі повинен враховувати ваші харчові потреби, повідомляє Elle.

Пропонуємо ознайомитися з трьома основними правилами корисного сніданку.

Баланс поживних речовин

Значущо вранці рекомендується споживати їжу, яка містить збалансовану кількість макро- та мікроелементів. Не слід забувати про білки, вуглеводи та жири, а також вітаміни та мінерали. Вони сприяють швидшому надходженню енергії та допомагають відчувати ситість протягом тривалого періоду.

Подписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR.

Різноманітність продуктів

До раціону слід додати овочі, фрукти, злаки та молочні продукти. Різноманітність забезпечує додаткову дозу ендорфінів та допомагає організму швидше відчувати ситість.

Помірність у порціях

Не слід переїдати, але і не залишатися голодним. Не обов'язково споживати всю їжу, що є на тарілці. У мірних порціях споживання їжі допомагає підтримувати енергію на тривалий період.

Більшість людей п'ють каву вранці, щоб подолати втому, залишатися бадьорими та ефективно працювати. Проте вчені довели, що кава містить сполуки, які по-різному впливають на мозок. Дослідники порівняли дані функціональних МРТ тих, хто постійно п'є каву, до та після вживання кави чи кофеїну.

Читайте також

Мороженое с чипсами: как приготовить
вчора, 13:06 117 переглянули
Мороженое с чипсами: как приготовить