Американська фітнес-блогер роздяглась заради пікатних кадрів

Американська фітнес-блогер роздягнута для привабливих кадрів
Американська фітнес-блогер роздягнута для привабливих кадрів

Брю Лукас, американська фітнес-блогерка, вражає своїх підписників відвертими фотографіями, на яких вона позує в мінібікіні та спідній білизні.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімки, на яких вона носить рожевий купальник, який мало прикриває її привабливі груди. Вона також приміряла бікіні, зроблений з ракушок і зав'язок.

Лукас працювала продавчицею в Макдональдс до 2017 року, але одне фото в бікіні змінило все. Цей знімок став вірусним і протягом кількох днів її кількість підписників в Instagram зросла на 100 тисяч. Після цього вона звільнилась з роботи і цілком присвятила себе спорту. Тепер сторінку моделі в Instagram стежать 5,4 мільйона підписників.

  • Американська фітнес-блогерка Брю Лукас приголомшує підписників відвертими фотографіями в мінібікіні та спідній білизні.
  • На кадрах, опублікованих в Instagram, модель носить рожевий купальник, який ледь прикриває її апетитні груди. Вона також приміряла бікіні з ракушок і зав'язок.
  • До 2017 року Лукас працювала продавчицею в Макдональдс, але одне світлина в бікіні кардинально змінила її життя. Цей фото стало вірусним і приблизно за кілька днів кількість підписників в Instagram зросла на 100 тисяч. Після цього Лукас покинула свою роботу і максимально сконцентрувалась на заняттях спортом. Зараз на її сторінку в Instagram підписано 5,4 мільйона людей.

Франсія Джеймс, американська спортсменка та модель, не соромиться спокусливих поз та відвертих образів. На фото вона позує в чорному комплекті з мереживом, пишними принадами.

Читайте також

Мороженое с чипсами: как приготовить
вчора, 13:06 116 переглянули
Мороженое с чипсами: как приготовить