Атака РФ: пошкоджено будинок свекрухи нардепки Стефанишиної

Ракетний обстріл РФ: пошкодження будинку народного депутата

Віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, народна депутатка Ольга Стефанішина повідомила у Facebook, що уламок ракети, випущеної РФ під час ранкового обстрілу, пошкодив будинок, в якому проживала її свекруха. За словами Стефанішини, всі мешканці будинку не постраждали, проте вихователька садочка, до якого ходили діти політичниці, отримала травми.

Сьогодні російська ракета влучила в будинок, де живе моя свекруха, в сусідній під'їзд. Слава Богу, з нею все добре. Це будинок, в якому ми з Богданом і дівчатами жили пів життя. Там Лєра і Влада ходили в садочок. У них була одна з найкращих виховательок Олена Вікторівна, добра і прекрасна людина, яку вони дуже любили. Внаслідок сьогоднішньої атаки згоріло її житло

Вранці 7 лютого війська РФ здійснили масовану ракетну атаку на Україну за допомогою винищувачів Ту-95МС та Ту-22М3. Також було застосовано балістику та крилаті ракети "Шахеди".

Під час третьої ракетної атаки по Києву від початку року росіяни використали крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55. Сили протиповітряної оборони столиці збили близько 20 ракет.

Загалом, військами РФ було використано 64 засоби повітряного нападу. Противником було знищено 44 повітряні цілі.