Атака «Шахедів»: в Одесі пролунали вибухи

Серія потужних вибухів пролунала в Одесі

Пізно ввечері 5 березня в Одесі сталася серія потужних вибухів, про що повідомили кореспонденти «Суспільного». Протиповітряні сили працюють на місці події.

Повітряна тривога та атака беспілотниками

Раніше в області оголосили повітряну тривогу через фіксацію ударних беспілотників ворога. Нападник запускав їх з акваторії Чорного моря. Повітряні сили заздалегідь попередили про наближення групи «Шахедів», які летять на Одесу.

Наслідки атаки

В результаті атаки постраждало кілька будівель рекреаційного об'єкту в Одеському районі. Виникла пожежа, але її оперативно ліквідували. Установа не функціонує з початку вторгнення ворога. Також у рекреаційній зоні зазнав пошкоджень приватний будинок з причалом та господарськими спорудами.

Атака на Одесу була неодноразовою

Не вперше Росія атакує Одесу. Раніше, в ніч проти 2 березня, загарбники запустили по місту та області ударні дрони типу «Шахедів». З восьми збитих беспілотників один вдарив у дев'ятиповерхівку в одному з житлових кварталів. Розгорнуті рятувальні роботи знайшли та евакуювали загиблих під завалами. Загинули 12 людей, серед них – 5 дітей.