Аварії, пробки, порушення правил дорожнього руху: у Польщі з'явився додаток TaPo24

Аварії, пробки, порушення правил дорожнього руху: у Польщі з'явився додаток TaPo24

У Польщі з'явився додаток TaPo24

У Польщі розроблено новий мобільний додаток під назвою TaPo24, який дозволяє отримувати інформацію про аварії, пробки та повідомляти про порушення на дорозі. Про це повідомляє видання o2.pl.

Два співробітники дорожньої поліції, старші сержанти Якуб Држимала і Даміан Вешолек, створили даний додаток з метою покращення дорожньої ситуації та забезпечення безпеки на дорогах.

Перевагами додатку TaPo24 є надання актуальної інформації про перешкоди на дорогах, таких як аварії, дорожні роботи або пробки, а також перевірка наявності автомобілів у розшуку. Крім цього, користувачі мають можливість повідомляти про порушення правил дорожнього руху, що сприяє підвищенню безпеки.

Додаток TaPo24 доступний для завантаження як на пристрої з операційною системою Android, так і iOS, його встановлення просте і швидке. Крім того, програма є інтуїтивно зрозумілою навіть для некомпетентних користувачів.

Зазначено, що додаток TaPo24 є цінним інструментом як для поліцейських, так і для звичайних водіїв, надаючи доступ до інформації та інструментів для підвищення безпеки на дорозі.

Нагадаємо, раніше водіям дали відповідь щодо можливості ТСЦ забрати права у військовозобов'язаних.

Читайте також: