БРСМ-Нафта відкриває новий збір на дрони-камікадзе. Власник торгової марки подвоїть зібрану суму

Дрони-камікадзе на зборах БРСМ-Нафта
Дрони-камікадзе на зборах БРСМ-Нафта

Національна мережа АЗК БРСМ-Нафта запускає новий збір коштів для дронів-камікадзе. Власник торгової марки БРСМ-Нафта, Андрій Біба, подвоїть зібрану суму.

Участь у зборі можуть взяти всі клієнти БРСМ-Нафта, які користуються мобільним застосунком BRSM Plus. Для цього потрібно встановити бажаний відсоток відрахувань від персональної знижки з написом "Підтримка ЗСУ". Частково або повністю, персональна знижка автоматично перераховуватиметься на збір. Також можна зробити пожертву на моно-банк.

БРСМ-Нафта вже передала спецпідрозділу "Артан" Головного управління розвідки 18 FPV дронів, ще чотири отримала військова частина А7037.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

FPV дрони успішно довели свою ефективність в умовах бойових дій: кожен дрон може атакувати оборонні споруди, нищити важку озброєну техніку та особовий склад ворога.

"Ударні FPV дрони-камікадзе - це "пташки", які жбурляють "цукерки" прямо до адресата. Від результативності залежить навичок оператора, який контролює дрони та направляє їх на ціль після попередньої розвідки та планування. Після виявлення цілі, атака здійснюється самознищенням", розповів Олександр "Торнадо", військовослужбовець спецпідрозділу "Артан" ГУР МО.

Долучайтесь до збору, змінюйте хід війни за один клік.

2 жовтня Благодійний Фонд Сергія Притули разом з українськими ритейлерами запустив спільний збір коштів на броньований транспорт для Сил оборони. Клієнти компаній-партнерів можуть допомогти придбанню 6 гусеничних бронетранспортерів та 16 броньованих позашляховиків.

Читайте також