Буданов назвав найбільш проблемний напрямок на фронті

На фронті найбільш проблемним є Авдіївський напрямок

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України заявив, що на даний момент найбільше проблем є на Авдіївському напрямку на фронті. Він зазначив це під час форуму "Україна. Рік 2024". За його словами, Куп'янським напрямком немає проблем. Проблеми виникають саме на Авдіївському напрямку. Про це кореспондент "Главкома" повідомив.

Із Куп'янським напрямком немає проблем. Там проблеми із Авдіївським напрямком. Із Куп'янським - це відлуння оцих експертів, які, не розуміючи усю ситуацію, говорять.

Керівник розвідки також зазначив, що стратегічна мета Росії не змінилася. Путін хоче вийти на адмінкордони Луганської та Донецької областей і утримати уже окуповані території.

Перше: знищення української державності, тобто операція по демонтажу державності. Те що вони починали ( у лютому 2022 року, – ред.). Вони зрозуміли, що військовим шляхом їм це не вдасться, тому пробують іншими шляхами. А військова у них єдина мета, і вони уже два роки намагаються виконати. Це вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей і утримати те, що є.

Раніше керівник розвідки Кирило Буданов заявив, що очікується нові сюрпризи в Криму і не рекомендує цивільному населенню користуватись Кримським мостом.

Також відомо, що агентурна розвідка надала Україні дані про напад Росії 24 лютого 2022 року.

Нещодавно помічник ультраправого німецького законодавця, який намагався перешкодити постачанню бойових танків до України, виявився агентом російської розвідки.

Читайте також:

  • Два роки великої війни. 10 підсумків
  • Два роки війни: що далі? Вісім іноземних експертів про майбутнє України