"Ця ситуація", фінансування злочинів РФ і "каяття" перед окупантами. Найгучніші скандали головної зрадниці року

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак відзначає 45-річчя. Напередодні артистка виступила з сольним концертом у Москві, де заспівала українську пісню "Бачила". Цей трек вона випустила у 2021 році після свого приїзду в Україну та аншлагу на виступі в Одесі.

Gazeta.ua зібрала найгучніші скандали, в які потрапляла співачка за час повномасштабного вторгнення РФ.

Початок війни, скасування концертів, розпад команди співачки

З початку війни, Лорак жодного разу публічно не підтримала Україну. Після 24 лютого вона скасувала всі концерти. Але вирішила заробити грошей у Вірменії. Вона планувала дати концерти в Європі. Але згодом їх скасували через мовчазну позицію артистки. У Німеччині й Чехії планували мітинги проти туру Лорак.

Після цього, співачка опублікувала "відкритого листа". Заявила, що її "ім'я цинічно використовують для різноманітних політичних і медійних маніпуляцій", і що вона "любить Україну". Також Лорак заявила, що "вона поза політикою", а політики "використовують її ім'я для своїх брудних ігор".

"Ні "ДНР", ні "ЛНР", ні "Правий сектор", ні "Свобода" не мають морального права зачіпати моє ім'я. Вони не мають жодного стосунку до мене. Я за мир", заявляла вона.

Згодом вияснилося, що на другий день російського вторгнення в Україну опальну співачку кинула вся команда. Про це повідомив український режисер Олег Боднарчук. За його словами, її співробітники повернулися в Україну. Тим часом президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти низки артистів. До списку увійшла й Лорак.

"Ця ситуація"

У квітні минулого року Лорак почала виправдовуватись у соцмережах та інтерв'ю російським ЗМІ і блогерам. Вона всіляко намагалася переконати росіян, що не допомагає українській армії. Розв'язану Росією повномасштабну війну проти України Кароліна Куєк назвала "ця ситуація". Казала, коли вона почалася, вирішила, що "я не буду на це звертати увагу".

Одразу після скандалу зі звинуваченнями у допомозі ЗСУ вона провела прямий ефір в Instagram, щоб зібрати кошти для допомоги жінками і дітям, які залишилися без даху над головою. На яку саме організацію задонатила Кароліна, не уточнила.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Концерти в Туреччині

У липні цього року в Туреччині скасували концерт зрадниці. Таке рішення ухвалила рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group. До його складу входить мережа готелів Nirvana та концертний зал, у якому збиралася виступати Лорак. Тоді організатори почали повертати гроші за концерт співачки. Але згодом Кароліна таки виступила в Туреччинні. Однак у якому готелі вона витанцьовувала не сказала.

Робота на росТБ

У серпні Лорак зайняла суддівське крісло у вокальному шоу "Ти супер". У програмі беруть участь діти, які лишилися без батьків. На шоу говорять і про українських дітей, яких незаконно депортували в РФ. Кожен випуск програми опальну співачку хейтять і українці і росіяни.

Останні писали, що Лорак хоче заробити в Москві, а потім віддати гроші на ЗСУ. Цю інформацію швидко рознесли в мережі. А 14 вересня на уламках безпілотника, який впав у Євпаторії біля житлових будинків написано подяку Лорак. Виконавиці знову довелося виправдовуватися перед росіянами.

"Очищення" зрадниці перед росіянами

У вересні цього року Лорак виправдали в Росії. Пропагандисти вибачилися перед артисткою. Глава Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін, який раніше в перших рядах цькував виконавицю, неочікувано "відбілив" її репутацію та пожалів, назвавши "жертвою". Додав, що підстав для відміни концертів артистки у Москві немає.

І вже напередодні свого ювілею, артистка витанцьовувала на московській сцені.

Фінансування депортованих українських дітей у РФ

Днями Лорак потрапила в черговий скандал. Вона відверто розповіла, що платить гроші з концертів у російських фонд, який "допомагає" депортованим українським дітям із Запоріжжя і Донбасу. Артистка заявила, що її місія "служити людям". Лорак думає, що вона "несе світло".

Раніше Ані Лорак поскаржилась на цькування з боку українців. На пропагандистському каналі вона заявила, що "ревіла від відчаю". Артистка називає хейт несправедливим і необгрунтованим.