Це буде найуспішніший період у вашому житті - астрологиня назвала знаки-щасливчики

Збільшення грошей в гаманці

15 січня беріть ініціативу у свої руки. Робіть усе можливе, аби у вашому гаманці стало більше грошей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тиждень розпочнеться із цікавих знахідок, - говорить астрологиня. - Цього понеділка не варто сидіти в очікуванні слушного часу. Шукайте - і знайдете. Працюйте - і матимете результат. Домовляйтеся, питайте поради, будуйте й ремонтуйте. День сприяє більшості справ. Але не таланитиме пасивним людям. Про все необхідне треба говорити. Інакше вас не зрозуміють. Дослухайтеся до голосу інтуїції. Вона застерігатиме вас від неправильних кроків. Ця доба не сприяє здійсненню романтичних планів. Тому не слід шукати своєї пари або призначати перше побачення. Щось піде не так. Відкладіть експерименти із зовнішністю. Новий образ не личитиме вам. Щасливчиками себе відчують Діви, Раки, Стрільці і Терези. Це буде найуспішніший період у вашому життя. Організм потребуватиме більше рідини. Пийте воду, приймайте ванни".

Індивідуальні прогнози на тиждень

Овен (21 березня - 20 квітня)

Розширюйте коло свого спілкування. Ви справлятимете гарне враження на співбесідників. Не ревнуйте коханих до роботи і друзів. Вони мають право на власний час.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Із коханими говоритимете різними мовами. Оминайте суперечливі теми під час розмов. Зростає ризик інфекційних захворювань. Час робити щеплення від грипу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тривалий період матеріальної нестабільності залишається позаду. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проектах. Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе.

Рак (22 червня - 22 липня)

Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на проведення термінового ремонту техніки. Ігноруйте плітки. Захищайте добре ім'я своїх близьких.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші водитимуться у вашій кишені. Пошуки додаткових джерел заробітку на певний час треба відкласти. Цінуйте існуючі стосунки. Пошуки ідеального партнера можуть привести до самотності.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не ведіться на пропозиції нових знайомих, які тягнуть у неприємності. Робіть те, чого прагне серце. Якщо почнете свій бізнес під час війни, жодна криза не буде страшною. Варто відкривати крамниці, купувати авто.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не зациклюйтеся на невдачах. Цінуйте друзів. У цьому справжнє багатство. Будь-яку хворобу, яка розпочнеться цього тижня, треба здолати остаточно, щоб її наслідки не нагадували усе життя про себе.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви надто багато уваги присвячували іншим. Час побалувати себе. Купіть нові черевики. Спокусливими будуть ціни на верхній одяг. Скористайтеся акціями, аби поповнити гардероб новим пуховиком чи пальто.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Щоб відволіктися від болючих спогадів, присвятіть себе роботі. Зараз не варто щось докорінно змінювати. Не допускайте перевтоми і недосипання. Організм погано відреагує на дієту.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Поруч є люди, яким не так щастить, як вам. Простягніть руку допомоги. Не згадуйте сусідам старі образи. Це поновить ворожнечу між вами. Ховайте найбільш цінні речі у надійному місці.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Впевнено йдіть до своєї цілі. Вдаватиметься усе, за що візьметеся. Гарно підуть справи у бізнесі. Задумаєтеся над розширенням власної справи.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не дозволяйте паніці довести вас до відчаю. Не зривайте злість на коханих. Краще складіть плани на майбутнє. Ви зараз чітко бачитимете, чого не вистачає і за що варто боротися у майбутньому.

Астролог розповів, коли насправді настане рік Дракона та як його задобрити.