"Це топ-команда, яку ми не перемагали": Ребров дав пресконференцію напередодні матчу з Італією

Напередодні матчу кваліфікації Євро-2024 проти команди Італії головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію.

Він наголосив, що гравці української збірної розуміють, що це дуже важливий матч як для італійців, так і для нас. Слова Реброва наводить пресслужба УАФ.

"Я знаю, як буде грати Італія. Гравці розуміють, що це дуже важливий матч як для італійців, так і для нас. Я завжди говорю футболістам, що вони повинні поважати суперника, але зосереджуватися на своїй грі. Якщо ми завтра її не покажемо, то буде дуже важко. Ми розуміємо, наскільки важливою є гра для Італії, але повинні думати про себе", зазначив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ребров зазначив, що збірна Італії топ-команда, тож ми її й не перемагали.

"Я не розумію, чому Італія зараз переживає кризу? Я бачив їхні ігри. Це була дуже гарна команда, вони показують добрий рівень. Я не вважаю, що збірна Італії зараз має кризу. Це дуже сильний суперник, до якого ми маємо ставитися дуже серйозно", сказав Ребров.

У вівторок, 12 вересня, збірна України з футболу зіграє на виїзді з Італією у межах кваліфікації на Євро-2024.

Поєдинок відбудеться у Мілані на стадіоні "Сан-Сіро"та стане одним із ключових для обох команд у боротьбі за путівку на чемпіонат Європи.

Початок протистояння запланований на 21:45.