Данілов показав секретну карту вторгнення

Карту вторгнення в Україні за 25 лютого 2022-го показав секретар РНБО Олексій Данілов.

Це закрита система моніторингу ситуації в Україні в аналітичному центрі. Її готували з 2019 року, сказав Данілов в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Вони нам 25-го перерізали повністю Житомир 34 бомбардування Житомира і 34 бомбардування Києва і Київської області. По їхньому плану вони мали в такий спосіб вийти на Житомирську і Одеську трасу, перерізати її і далі рухатись", розповів він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На карті є позначки 30 стратегічних партнерів України, які "мають спільне ВВП в 55% і плюс ще ті країни, яких ми вважаємо партнерами 7,7%".

"Якщо ви подивитесь з ким працює РФ, вона в нас визначена як ворог, який в них ВВП стосовно всіх і хто є їх партнери, то це доволі цікава робота на сьогодні", додав Данілов.

Він каже, що сам запропонував президентові Володимиру Зеленському створити таку карту. Усе відбувалося у таємному режимі.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов опублікував відео пуску військовими українських ракет. Ракетна програма президента України в дії, повідомив секретар РНБО. За його словами, випробування ракет успішні, а застосування ефективне.