День вчителя: що подарувати педагогу

Цього року свій професійний день вчителі відзначають першого жовтня. За тридицією батьки, школярі та знайомі вітають освітян в переддень свята.

Зазвичай вчителям дарують квіти та символічні подарунки. Gazeta.ua публікує перелік презентів, які із задоволенням приймуть педагоги.

Блокнот. Вчителям доводиться багато писати. Блокнот, як і інші канцтовари, будуть завжди доречні. До речі, з канцтоварів можна створити "торт". Ця ідея одна з найкращих.

Іменна ручка. Можна купити ручку хорошої якості і зробити на ній гравіювання. Крім імені, можна зробити гравіювання пам'ятної дати або коротке побажання.

Органайзер. Він стане в нагоді вчителю і вдома, і на роботі. До нього можна додавати письмові приладдя та інші канцтовари.

Флеш-карта пам'яті. Такий подарунок вже нікого не здивує, але, зате, він завжди корисний. Щоб подарунок був трошки оригінальнішим, виберіть флешку не стандартної форми і з великим обсягом пам'яті.

Картина. Деякі викладачі люблять твори мистецтва. Якщо ви знаєте, який улюблене твір у вашого вчителя, замовте репродукцію. Вчитель буде вражений вашою увагою і креативністю.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Квиток в театр. Можна подарувати вчителю пару квитків. Разом з колегою чи коханим зможуть провести гарно час.

Плед або набір постільної білизни. Такий подарунок корисний і завжди до речі. Він потрібен будь-якій людині. Вибирайте не помітні кольори і більш стандартний принт,

Квіти, цукерки, чай або кава. Оберіть святкове пакування. Також можна замовити оригінальний торт.

Цього року День вчителя в Україні припадає на перше жовтня. Ця свято відзначають традиційно у першу неділю жовтня.

Цього дня вітають з професійним святом не лише вчителів, але й усіх педагогів та освітян.

Цікаво, що вчителі мають ще одне додаткове свято Міжнародний день вчителя. Воно припадає на п'яте жовтня і святкується в більшості країн світу.