Державний оператор тилу впровадить нову систему для закупівель для ЗСУ

Державний оператор тилу впровадить нову систему для закупівель для ЗСУ

Державний оператор тилу уклав меморандум з міжнародною мережею фірм-членів KPMG

Державний оператор тилу (ДОТ) уклав меморандум з міжнародною мережею фірм-членів KPMG з метою розгортання системи SAP Ariba. Це доповнення до системи Prozorro, повідомили в пресслужбі ДОТ.

"Шляхом впровадження набору функціоналів системи SAP Ariba, ми зможемо покращити частину процесів, що наявні в ДОТ. Система використовуватиметься як доповнення до системи Prozorro. Очікується, що використання системи дозволить залучити нові компанії до тендерів ДОТ", – йдеться у повідомленні.

За інформацією ДОТ, SAP Ariba дозволить забезпечувати ефективність процесів підготовки до закупівель та їх проведення. Вона також дозволить покращити управління постачальниками, проводити аналіз ринку та використовувати майданчик SAP Ariba для закупівель. Функціонал системи також полегшить менеджмент контрактів та спростить декілька процесів категорійного менеджменту, повідомила пресслужба ДОТ.

Міжнародна підтримка урядом Німеччини передбачає передачу ліцензій до системи SAP Ariba в межах угоди з Міністерством оборони України.

Запровадження SAP Ariba забезпечить ДОТ якіснішу співпрацю з постачальниками та дозволить більш ефективно керувати процесами закупівель. Уряд впевнений, що подальша співпраця з KPMG підвищить якість закупівельних процесів у ДОТ.

Читайте також: