Дев'ятирічний син Саліванчук на відпочинку в Португалії потрапив до лікарні

Акторка Анна Саліванук повідомила про хворобу сина під час відпочинку в Португалії

Українська акторка Анна Саліванук повідомила, що її дев'ятирічний син Гліб потрапив до лікарні в Португалії. Туди вони поїхали на відпочинок.

У своєму Instagram зірка зазначила, що хлопчик поскаржився на погане самопочуття перед вильотом додому.

"Наш відпочинок не міг обійтися без лікарів та медичної страховки. На жаль, Гліб отруївся або якийсь ротовірус, і ми мусили провести день в номері з ліками і постійними забігами до унітазу", - написала акторка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додала, що в Португалії є проблема з лікарями.

"Нам терміново потрібна крапельниця, а нам годину треба чекати, щоб до нас підійшов лікар. В Україні навіть під час війни все набагато краще, бо в нас найкращі лікарі і є безкоштовна швидка, а тут такі ціни… Жах! У вену потрапили з третього разу, бо нам дали не лікаря, а інтерна. В нього тряслися руки, я думала, що я їх приб'ю. Та їм пощастило, що я не знаю португальської, а вони погано знають англійську" - поскаржилась Саліванчук.

Згодом Анна повідомила, що медики виявили вірусну інфекцію.

Сім'я Саліванчук відпочиває в Португалії

Анна Саліванчук і Антоніна Хижняк разом з дітьми поїхали у відпустку на острів Мадейра, Португалія. Зірки українського кіно показали, як куштують традиційну їжу в ресторанах і досліджують нові місця. Крім цього Анна продемонструвала, як вони купалися і засмагали біля басейну. Знаменитість випередила негативні коментарі й зазначила, що теплий клімат необхідний її сину.