Di.rubens проти "Штірліца": скандальна блогерка знову подала до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана

Одіозна та скандальна блогерка Таїсія Маламан (Онацька), яка відома під псевдонімом Di.rubens, продовжує судову тяжбу з офіцером Збройних сил України Анатолієм Штефаном - він відомий під позивним "Штірліц" і так само є блогером.

Маламан подала скаргу до Касаційного цивільного суду Верховного суду, вимагаючи переглянути підсумки свого суду зі Штефаном, хоча перед цим їй відмовляли в позові Солом'янський районний суд Києва та Київський апеляційний суд, написав Юрій Мельник, адвокат з компанії "Міллер", що захищає в суді інтереси Штефана, у своєму Facebook.

"Тепер Касаційний цивільний суд Верховного Суду відкрив провадження за касаційною скаргою Маламан. При цьому суд два рази давав їй можливість усунути недоліки поданої скарги - в ній не було вказано підстав касаційного оскарження і не надані докази відправки копій документів іншим учасникам справи" - зазначив адвокат.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У підсумку зараз захисник Штефана готує відгук на касаційну скаргу Маламан, щоб захистити права офіцера. Сам Штефан, коментуючи дії Маламан, нагадав, що та перебуває на території країни-терориста Росії, скаргу вона подавала онлайн, а збір сплатив у Києві її батько.

Крім того, сам "Штірліц" вважав, що історія з Маламан закінчена, проте сама блогерка, схоже, так не думає.

"Цікаво, що за весь час, "маленька українка" жодного разу на свою мільйонну аудиторію не заявила свою позицію про війну. Навіть коли бомблять місто, де живуть її батьки", - зазначив він.

Ще до початку війни з РФ, 8 лютого 2022 року Солом'янський районний суд Києва відмовив у позові блогерці Таїсії Маламан (Di.rubens) до офіцера Збройних сил України Анатолія Штефана та Міністерства оборони.

Скандал навколо блогерки розгорівся після поширення її відео, викладеного в TikTok, офіцером ЗСУ Анатолієм Штефаном.

У ньому вона називає Росію улюбленою країною. Про свою любов до РФ розповідала на Майдані Незалежності. Пізніше в Instagram-відео вона обізвала офіцера Штефана "ганьбою української армії" та заявила про намір звернутися до суду через "фальсифіковану і завідомо неправдиву" інформацію офіцера. Штефан зі свого боку назвав таку реакцію "нонсенсом".

Незабаром блогершу внесли в базу "Миротворець", а 3 компанії заявили про припинення співпраці з нею.