Добровольці прорвали кордон РФ: з'явилися супутникові знімки

12 березня російські добровольці прорвали кордон з Росією в районі села Нехотіївка. Цю інформацію повідомило "Радіо Свобода", посилаючись на дані супутникових знімків з прикордоння.

Згідно з повідомленням бійців добровольчих формувань, вони потрапили на територію РФ біля пункту пропуску "Нехотіївка" в Білгородській області.

Міністерство оборони РФ розміщувало кадри з Нехотіївки, де, за словами росіян, був пошкоджений танк з боку української прикордонної зони.

На опублікованих супутникових знімках видно сліди боїв, дим та вигорілі зони.

12 березня російський добровольчий корпус, легіон "Свобода Росії" та Сибірський Батальйон зайшли до Курської та Білгородської областей у рамках спільної операції.

Після прориву кордону російськими добровольцями, легіон "Свобода Росії" записав відео зі звільненого Тьоткіно.

Добровольці борються у Тьоткіно, вулиці сильно постраждали. Вони готуються до звільнення місцевих жителів. "Ми живі, ми втомилися, але ми з вами. Разом ми сила", - написано у повідомленні.

Також, легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон опублікували спільну заяву, звернувшись до мешканців міста Білгород та чиновників адміністрації Білгородської області. Російські добровольці наголосили, що "путінські вбивці" атакують мирні українські міста, розташовуючи свої позиції серед будинків, шкіл та держустанов Білгорода.

Читайте також:

  • Російські легіони почали визвольну операцію в Курській та Білгородській областях: все, що наразі відомо
  • Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя