Дрони атакували військові бази США на Близькому Сході

Дрони атакували американські військові бази
Дрони атакували американські військові бази

У Сирії та Іраку були атаковані військові бази США за допомогою дронів. Ця інформація була повідомлена Fox News, яка зазначила, що атаки сталися у середу та четвер.

Відповідно до повідомлення Центрального командування Збройних сил США, протягом минулих 24 годин американські військові в Іраку змушені були відбити атаки трьох безпілотників. У західній частині Іраку війська знищили один безпілотник та пошкодили другий, внаслідок чого були отримані незначні поранення. У північній частині Іраку був знищений ще один безпілотник, при цьому ніхто не постраждав. Наразі американські військовослужбовці продовжують оцінювати наслідки цих атак.

У Сирії перебуває приблизно 900 американських військовослужбовців, а в Іраку - 2500 осіб, підтверджено офіційними особами США.

Представники США зробили заяву, у якій вони наголосили на посиленій готовності та заявили про захист США та сил Коаліції від будь-яких загроз.

Атаки безпілотників у Сирії та Іраку відбулися в контексті вибуху у місті Газа, американські військові зазначили, що вони стежать за ситуацією в Іраку та регіоні.

Близько 2000 американських військових будуть направлені на Близький Схід для підтримки Ізраїлю, повідомляє Пентагон. Це рішення свідчить про готовність Вашингтона підтримати ЦАХАЛ, якщо Ізраїль вирішить розпочати наземну операцію в Секторі Гази. Зазначається, що місія американських військових в Ізраїлі буде включати консультування та медичну підтримку.

Читайте також

Мороженое с чипсами: как приготовить
вчора, 13:06 117 переглянули
Мороженое с чипсами: как приготовить