Дженніфер Лопес радикально змінила імідж. Фанати у захваті

53-річна співачка і акторка Дженніфер Лопес змінила імідж. Зірка зважилася на нову зачіску.

На сторінці в Instagram, яка зараз має понад 247 млн підписників, Лопес показала результати перетворення. Вона зробила густий чубчик. Крім цього, співачці обстригли пасма біля обличчя.

Також Лопес змінила колір волосся. Раніше вона тонувалася в один відтінок, зрідка роблячи його світлішим або темнішим. А нині Джей Ло зробили модне фарбування з ефектом волосся, яке ніби вигоріло на сонці.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Сама співачка, судячи з усього, дуже задоволена результатом. Стрижка візуально подовжує обличчя і робить вилиці "гострішими". Крім цього, новий колір волосся підкреслює засмаглу шкіру зірки.

За підсумками 2019 року Джей Ло перебувала на 7-му місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних жінок-акторок. Її заробіток склав $47,5 млн (56-е місце в загальному рейтингу знаменитостей).

Разом з чоловіком актором Беном Аффлеком засудила російське вторгнення в Україну та заборонила показ своїх кліпів для росіян у YouTube. Офіс президента зі свого боку подякував їм за підтримку та запросив відвідати Україну.