Дженніфер Лопес здивувала кумедним вбранням: папараці наробили фото

Після гучного святкування Дня закоханих американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес вирішила якнайшвидше повернутися до тренувань.

Джей Ло сходила до спортзалу у досить дивному й не зовсім спортивному луку. Співачку зазнімкували в Лос-Анджелесі 15 лютого, передає Gazeta.ua. Зірка саме прямувала до танцювальної студії, де зазвичай займається.

Водночас артистка мала кумедний вигляд в об'ємній шубі зі штучного хутра та в темно-бордових легінсах. Виконавиця взула не по погоді теплі угги, а волосся зібрала у високий гладкий пучок.

Співачка одягла традиційно великі окуляри зі світлим склом і доповнила образ легким макіяжем.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Лопес не ігнорує розклад своїх танцювальних тренувань та сумлінно їх відвідує. У лютому акторку вже декілька разів фотографували папараці дорогою до зали. Після церемонії "Греммі" фотографи також заскочили артистку не в найкращій формі.

Лопес потішила фанів звабливими кадрами у новій сексуальній білизні. Молода дружина 50-річного Бена Аффлека на 14 лютого підготувала для чоловіка пікантний подарунок. Артистка, яка лише в липні торік вийшла заміж за американського актора, співпрацює з одним із популярних італійських брендів нижньої білизни. Свій мереживний сюрприз на День святого Валентина вона показала в Instagram.

Дженніфер Лопес нещодавно стала героїнею нового кампейну бренду одягу, взуття та аксесуарів Coach. У зірки з'явилося вже декілька світлин, на яких артистка щедро демонструє не лише аксесуари, але й свою фігуру.

На початку року Лопес показала раніше небачені фото з весілля. Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік.

14 лютого Дженніфер показала кілька романтичних і милих світлин з поцілунками та обіймами з Беном із їхнього архіву. Пара одружилася торік 16 липня у Лас-Вегасі. Пізіше, у серпні, актори зіграли пишне весілля на кілька днів з друзями та родичами.