Джолі показала наслідки підриву Каховської ГЕС і закликала допомогти біженцям

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі показала наслідки повномасштабної війни в Україні.

Вона закликала світ не забувати про тих, хто втрачає свої будинки і змушений тікати від агресії. Допис опублікувала в Instagram.

Джолі показала дівчинку з Бучі та наслідки підриву Каховської ГЕС.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Angelina Jolie (@angelinajolie)

"Біженці це люди, які втекли від війни, насильства, конфлікту або переслідування і перетнули міжнародний кордон, щоб знайти безпеку в іншій країні. Перш за все, вони пережили найгірші та екстремальні ситуації на Землі. Вони заслуговують на нашу повагу. У цей день, будь ласка, приділіть хвилину і подумайте, що понад 100 млн людей є переміщеними особами. Десятки млн дітей. Всім моїм друзям біженцям. Для мене велика честь знати вас", написала Джолі.

Також вона показала кадри з Сирії, Палестини та Афганістану.

Бред Пітт звинуватив Джолі в тому, що вона таємно продала частину їхнього бізнесу виноробні Château Miraval. За словами актора, колишня навмисно віддала половину акцій російському мільярдеру та власнику Stoli Group Юрію Шефлеру.

Пітт був проти співпраці з росіянином та кілька разів відхиляв його пропозицію. Через це актор знову подав на екскохану до суду. Про продаж частини бізнесу актор дізнався 2021 року та запевняє, що його ексдружина навмисно зробила це, аби помститися колишньому за судові тяганини щодо опіки над дітьми.