Усик переміг Ф'юрі: подробиці бою

Усик переміг Ф'юрі: подробиці бою

Усик переміг Ф'юрі і став абсолютним чемпіоном світу

Український боксер Олександр Усик виграв бій проти Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, який відбувся 18 травня 2024 року в Саудівській Аравії. Він отримав титули чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBF, IBO та WBC.

За словами Олександра Усика: "Тато, ти чуєш мене? Ми це зробили! Ми це зробили! Велике спасибі моїй команді і моєму Богу, Ісусу".

Бій за титул відбувся на стадіоні у Саудівській Аравії

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі пройшов на стадіоні Kingdom Arena в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Усик переміг Ф'юрі у 12 раундах

Українець Олександр Усик відправив Тайсона Ф'юрі в нокдаун в 9 раунді, але британець зміг продовжити бій. Після 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Усіку з рахунком 115:112, 114:112, 113:114.

Перший поразка Ф'юрі

Для британського боксера Тайсона Ф'юрі це була перша поразка у його кар'єрі. Усик же залишається непереможеним на професійному рингу.

Бій був довго відкладений через травми

Бій між Усиком і Ф'юрі, який спочатку мав відбутися у грудні 2023 року, декілька разів переносився через травми фізичного стану Ф'юрі. Нарешті, вони зустрілися 18 травня 2024 року.

Близько 20 тисяч глядачів на стадіоні

Матч на стадіоні у Саудівській Аравії зібрав близько 20 тисяч глядачів, серед яких було багато знаменитостей.

Читайте також: