Єфросініна "не влізла в срач" із Горбуновим. Але є нюанс

Телеведуча Маша Єфросініна відреагувала на скандал навколо зйомок серіалу Юрія Горбунова за 33 млн грн.

Вона заявила, що не братиме участі "у внутрішніх срачах, і тим паче розганяти їх". Про це написала в Instagram.

"Я винна. Винна в тому, що не беру участь у публічних розстрілах людей, які сильно налажали. Винна, що не роблю репости ваших дописів про злочини. Винна, що не критикую владу. Винна, що не так беру інтерв'ю. Винна, що не так виглядаю, як вам хочеться", сказала ведуча.

Єфросініна додала, що українці перейшли у фазу "тотального психологічного занепаду суспільства".

"Я дуже цього боялася, але це сталося ми, як суспільство, завершили фазу фантастичного єднання, спричиненого початком повномасштабного вторгнення, і перейшли у фазу, описану багатьма істориками та дослідниками війн тотальний психологічний занепад суспільства, який спричинятиме внутрішню ворожнечу та розпад нашої єдності. Що, звісно, на руку ворогу", підсумувала.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Прихильники не підтримали знаменитість.

"Якщо цей допис ви написали щодо срачу про мільйони на тупі серіали. Це не срач, а велика біда та обкрадання. І знаєте в чому різниця донатів ваших та інших зірок/відомих людей ви віддаєте багато, а ми останнє", "Ми всі винні, що досі терпимо владу, яка краде гроші з бюджету. Зараз потрібні дрони, автівки, амуніція і зброя. А після перемоги будемо знімати фільми і робити фонтани", " Ваше рішення не висвітлювати факап Горбунова це ваше особисте рішення і ваша справа. Але писати, що ми своїх же типу обсираємо, теж однобоко", писали в коментарях.

Нагадаємо, державний телеканал "Freeдом" замовив створення серіалу з робочою назвою "СМТ Інгулець" за 33 600 000 грн. Тендер виграло ТОВ "Прототип Продакшн", яким володіє шоумен Юрій Горбунов. Тендер оголосили 18 липня 2023 року. Телеканал замовляє послугу написання чи адаптації сценаріїв та передбачає частковий технологічний цикл виробництва. Роботу мають виконати до 31 грудня 2023 року.