Egersund Seafood викрила Дениса Бігуса на брехні

Прес-служба компанії Egersund Seafood спростовує інформацію про заброньованість працівників від мобілізації

12 квітня в Facebook прес-служба компанії Egersund Seafood повідомила, що жоден працівник компанії не є заброньованим від мобілізації. Така інформація була подана неправдиво у відео журналіста Дениса Бігуса "Бронь від армії для приправ, суші і телемарафону: що не так з критеріями бронювання?", яке було опубліковане на Youtube 10 квітня 2024 року.

"На сьогодні 25 працівників компанії Egersund Seafood служать в лавах Збройних сил України. Наш працівник, Мельниченко Руслан Ігорович, який працював в компанії поваром - 23.10.2023року загинув захищаючи Батьківщину.

Egersund Seafood підтверджує, що у 2022 та 2023 роках, а також на даний момент, компанія не мала статусу підприємства критичної інфраструктури. Компанія запевняє, що жоден працівник не є заброньованим.

Компанія висловлює занепокоєння тим, що журналіст використовує неперевірену інформацію і просить Дениса Бігуса спростувати його слова. Також прес-служба висловила співчуття родині загиблого працівника і закликала вшанувати його пам'ять.