Генерал розповів, як окупанти копіюють ЗСУ

Російська армія працює над удосконаленням своїх методів

За словами командувача підготовки Командування Сухопутних військ ЗСУ генерал-майора Віктора Ніколюка, російська армія активно навчається і змінює свої штурмові дії, моделюючи методи українських військових. Він підкреслив, що необхідно оцінювати противника належним чином.

Зсу використовує методики російських військових

Ніколюк зазначив, що завдяки розвіднику Українських Збройних Сил, будь-яка методичка окупантів потрапляє до Командування Сухопутних військ ЗСУ. Він також відзначив, що оновлені методички росіян практично копіюють методи ЗСУ, зокрема, зміни в штурмових діях.

Недооцінювати ворога не можна

Командувач підкреслив, що ворога не можна недооцінювати, оскільки це може призвести до поразки. Він також зазначив, що Російські Війська використовують свої значні людські ресурси і також навчаються.

Наші військові відбивають атаки росіян

Ветеран АТО Євген Дикий повідомив, що ворог має значну перевагу в живій силі на Авдіївському напрямку, але українські Сили оборони успішно відбивають їх атаки. Речник Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо також підтвердив, що РФ не має стратегічних успіхів на сході України.