ГУР перехопило розмову російських пілотів про корабель «Цезар Куніков»

Головне управління розвідки Міноборони затримало розмову російських пілотів, які заявили, що від великого десантного корабля РФ «Цезара Кунікова» залишилася тільки «масляниста пляма».

Перехоплені радіопереговори росіян з місця знищення десантного корабля свідчать, що від ворожого судна після атаки спецпризначенців ГУР залишилася тільки «масляниста пляма». Зазначається, що гелікоптери Ка-52 та Мі-8 країни-агресорки здійснюють візуальний огляд місця затоплення судна. Військово-транспортний літак Ан-26 РФ виступає ретранслятором інформації.

Наблюдаю обломки и маслянистое пятно

ГУР повідомив, що «Цезар Куніков» перебував на стоянці біля спеціалізованої причальної стінки «сліпа» протягом десяти днів. Розвідники наголосили, що судно було завантажене зброєю та технікою на момент затоплення.

14 лютого відбулися вибухи біля берегів Криму, зумовлені пожежею на одному з російських кораблів. Поблизу помітна активність кількох кораблів та підводного човна. Сильні вибухи були чутні в Сімеїзі та Кацівелі.

Джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони повідомило, що дрони ГУР затопили російський корабель «Цезар Куніков» під час розвідувальної операції.

Читайте також:

  • Генштаб ЗСУ підтвердив знищення російського корабля «Цезар Куніков»
  • ЗСУ вразили «Цезара Кунікова» в особливу дату. Цікаве з історії
  • Знищення «Цезара Кунікова»: ГУР оприлюднило відео спецоперації