Гурт «Антитіла» на концерті у Києві закликав українців підтримати Сирського

Гурт "Антитіла" підтримав нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського

На концерті у Києві гурт "Антитіла" висловив свою підтримку новому головнокомандувачеві Збройних сил України Олександру Сирському. Фронтмен гурту Тарас Тополя закликав українців об'єднатися, щоб здобути перемогу.

Хочу зауважити, що війна продовжується й у нас новий головнокомандувач - Олександр Сирський. Завдяки його підтримці, до речі, було знято відео, яке ви побачите далі. І далі його справа планувати операції, наступальні операції та всі дуже чекаємо цього. Оборонні операції. А ми мусимо стояти пліч-о-пліч з його командою, з героями, які ввійшли в його команду, підтримувати мізками, вчинками, серцями і кожен на своєму місці робити так, щоб Збройні сили здобували перемогу, звільняли території й повертали людей

Тополя також зазначив, що пісня "Фортеця Бахмут", яку він виконав, написана на честь загиблих героїв. Він хотів підняти настрій тим, хто боровся і продовжує боротися.

Гурт "Антитіла" провів свій перший великий сольний концерт в Україні після початку вторгнення. Зазначимо, що Тарас Тополя та інші музиканти з гурту служили у складі загону парамедиків.

Президент Зеленський звільнив генерала Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ та призначив Олександра Сирського його наступником.

Музиканти гурту "Антитіла" зібрали велику суму коштів на концерті у США для військових.

Також "Антитіла" анонсували перший стадіонний концерт у Криму, який відбудеться 23 серпня 2024 року.

Читайте також:

  • Відставка Залужного. Чому зволікав Зеленський?
  • Перший нерадянський головнокомандувач: 10 приводів захоплюватися Залужним
  • "Пристебнутися не завадить". Що після Залужного?
  • Улюблений генерал Зеленського. Тепер офіційно
  • Молода команда Сирського. Досьє