Хокей. Україна в результативному матчі програла Словенії

На минулому матчі на турнірі Меморіалу Томаша Шаркозі в Будапешті, збірна України програла збірній Словенії з рахунком 4:5.

Подія нагадала гойдалки, що були дуже схожими на перший поєдинок, де наша команда перемогла угорців.

Словенці відкрили рахунок вже на четвертій хвилині гри. Але українці швидко зрівняли стан гри. Віктор Захаров відзначився голом. Але на восьмій хвилині, Рок Капел вивів словенців вперед. Перший період закінчився з рахунком 2:1.

Другий період був найуспішнішим для України в цій грі, як за рахунком, так і по грі. Виділилася друга половина періоду і високі швидкості з боку України, що принесло успіх. Хоча наша команда пропустила в початку дев'ятої хвилини. Проте до того, як минули дев'ять хвилин, Даниїл Трахт звузив різницю між рахунками. А Олександр Пересунько зрівняв рахунок гри за п'ять з половиною хвилин до закінчення періоду. Рахунок став 3:3.

На сьомій і дев'ятій хвилинах третього періоду команди обмінялися голами. Але чим ближче до кінця гри, тим більше було видно, що словенці є свіжішими. За півтори хвилини до кінця основного часу, вони зуміли забити шайбу Яна Чосича і виграти гру з рахунком 5:4.

Останній матч на турнірі команда України зіграє проти Італії у суботу, 11 листопада, о 14:30 за київським часом.

Нагадуємо, Україна перемогла Угорщину 5:4 у першому турі турніру 9 листопада. В другій грі Італія перемогла Словенію 1:0.