Хотіли одружитися: Тарабарова вперше розказала, чому розійшлась з Дантесом

Дарина Тарабарова і Володимир Дантес
Дарина Тарабарова і Володимир Дантес

Українська співачка Світлана Тарабарова мала стосунки з музикантом Володимиром Дантесом до того, як одружилася на Олексії Бондарю. Вони почали зустрічатися на шоу "Фабрика зірок-2" і тривали ці стосунки протягом трьох років.

У своєму інтерв'ю Славі Дьоміну, Світлана розповіла, що зберігала таємницю про роман з Дантесом. Вона поділилася цією історією після шлюбу, щоб уникнути пліток. Вона також додала, що розрив з Володимиром був дуже болючим для неї.

"Наші відносини не були здоровими. Ми були один для одного токсичними і не могли впоратися з нашими емоціями. Слава ставила тиск на нас. Ми думали, що здолали все, що такі ми круті... Але ми не справилися. У нас не було поваги один до одного. Ми не знали, як бути вірними. Це було очевидно із боку Володимира...", - заявила співачка і намекнула на зради Володимира.

Вона зазначила, що вони кілька разів планували одружитися, але постійні сварки завжди між ними завершувались нічим. І це, на її думку, і було добре, оскільки нічого хорошого не б вийшло з цього, через їх пекельний характер.

Світлана познайомилася зі своїм чоловіком Олексієм Бондарем у 2011 році, коли вона була молодше нього на 14 років. Вони одружилися в 2016 році і виховують трьох дітей разом.

У 2015 році Володимир Дантес одружився на співачці Наді Дорофєєвій. Але вони розлучилися у 2022 році. Зараз музикант перебуває у стосунках з київською рестораторкою Дашею Кацуріною. Нещодавно він зізнався жінці у своїй любові, але поки не планує одружуватися.

Читайте також