Кандидат із холодильника

Владі Путіна доведеться зіткнутися з новою реальністю, оскільки він, знаходячись у стані глибокої заморозки, прийняв рішення про свою участь у президентських виборах. Нещодавнє протистояння між телевізором і холодильником у Росії закінчилося, і тепер вони співпрацюють. Телевізор став агітатором за холодильник, аби підкреслити його значення та вміст.

Можливо, цитати професора Солов'я про те, що Путін помер і лежить у холодильнику, мають свій фіктивний характер. Але як метафора вони дуже точно відображають ситуацію. Путін став мумією у політиці, політичним трупом, який починає гнити і смердіти. Пропаганда намагається замаскувати цей гній, ховаючи підгнилого диктатора у віртуальний холодильник. Однак неприємний запах все одно упізнаваний всюди в Росії.

Злочинець Путін залишається злочинцем, проте на початку своєї влади він був живою людиною, яка була готова адаптуватися до змінюваної реальності.

Тепер же він перетворився на мертву статичну самопародію, здатну тільки на механічні повтори безглуздя. Він втратив всяку енергію життя і править лише за інерцією, не здатний на щось нове, крім стандартного набору злочинів. Заморожене мумія з дерев'яними руками тримається за владу.

Читайте також:
  • Росія оголосила дату президентських виборів
  • Путін чекатиме на перемогу ... свою і Трампа
  • Росія без Путіна: соратники Навального запускають у РФ кампанію до виборів