Карлсон назвав заяви Путіна про Україну «найбільшою дурістю», яку він колись чув

Американський пропагандист Такер Карлсон назвав заяви президента Росії Володимира Путіна про Україну найбільшою дурістю, яку він колись чув. Журналіста здивували аргументи Путіна, якими він виправдовує війну з Україною.

Я подумав, що це найбільша дурість, яку я коли-небудь чув. Я не зрозумів, що це означає. Денацифікація? Я слухав це і думав: "Це найдурніша і непереконлива аргументація, яку ти тільки міг придумати". Я сидів і слухав, як він говорить про нацистів упродовж восьми хвилин, - заявив Карлсон.

За словами журналіста, Путін сам вірить у те, що в Україні правлять "нацисти", але всерйоз про це говорити неможливо.

Це просто ad hominem (логічна помилка, коли людина наводить аргументи не проти тез опонента, а проти її особистості). Це просто спосіб асоціювати когось із злим режимом, який більше не існує, - наголосив він.

Нагадаємо, на початку лютого 2024 року Такер Карлсон взяв інтерв'ю у Володимира Путіна в Москві. Розмова тривала більше двох годин і була повтором вже озвучених тез Путіна, які він тепер поширює на американську аудиторію.

Представник Головного управління розвідки Міноборони назвав інтерв'ю Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону справжнісінькою психологічною спецоперацією РФ.

Читайте також:

  • Путін та Карлсон. Післямова до інтерв'ю
  • Стало відомо, куди поїхав скандальний журналіст Такер Карлсон після інтерв'ю з Путіним