"Кажуть, ми одне обличчя": Анджеліна Джолі має в Україні "двійника"

Українську співачку Тетяну Воржеву вважають "двійником" голлівудської акторки Анджеліни Джолі.

З американською кінодівою українку почали порівнювати ще в дитинстві, пише ТСН.ua.

"Мені з дитинства кажуть, що ми з Джолі одне обличчя, часто називають її ім'ям", розповідала якось в інтерв'ю Воржева.

Вперше про артистку почули 2007 року, коли вона брала участь у талант-шоу "Фабрика зірок-3". І тоді без порівнянь з Джолі не минулося. Як зізнавалася Воржева, їй це не надто лестило.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Чесно кажучи, я від цього вже втомилася. До цієї акторки в мене нейтральне ставлення. Хотілося б просто бути собою. Так, у нас один типаж, не більше", казала співчка.

Від 2014-го до 2017 року Воржева була учасницею жіночого гурту REAL O. Продюсувала колектив співачка Наталія Могилевська.

Згодом Воржева розпочала сольну кар'єру і навіть планувала 8 березня 2022 року відіграти сольний концерт. Та планам виконавиці завадило повномашстабне вторгнення Росії.

Судячи з Instagram артистки, вона перебуває в німецькому місті Франкфурт. Народилася Воржева також у Німеччині, місто Дрезден.

Наприкінці квітня торік Анджеліна Джолі приїжджала в Україну, до Львова. Мета приїзду допомога Україні. Тоді Джолі була послом Організації Об'єднаних Націй у справах біженців.

У Львові голлівудська акторка поспілкувалася з переселенцями. На міському залізничному вокзалі зустріла евакуаційний потяг. Його пасажири розповіли Джолі, що через ворожі дії Росії втратили все. Акторка була вкрай розчулена історіями переселенців.

Також зірка завітала до вокзальних волонтерів та лікарів, аби висловити їм слова подяки. Провідала і дітей у лікарні.