Можемо і мусимо перемогти російський терор, - Зеленський

Зеленський обговорив захист інфраструктури України

Президент Володимир Зеленський звернувся до українського народу, наголошуючи на необхідності захищати комплексні питання, пов'язані з інфраструктурою країни. Він зазначив, що це стосується не тільки енергетики, а й інших соціальних об'єктів та зв'язку, які забезпечують нормальне життя в містах та громадах.

"Кожен виробник має отримати справді довгострокову впевненість у тому, що кожен контракт буде забезпечений необхідними фінансами, постачанням і логістикою", - зазначив Зеленський, звертаючись до теми контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні.

Президент також зазначив, що завтра буде проведено засідання "Рамштайну", де обговорюватимуться питання щодо подолання складнощів, пов'язаних з американською підтримкою. Він наголосив на необхідності забезпечити підтримку не тільки на політичному рівні, а й щодо постачання зброї та логістики.

Зеленський висловив подяку тим країнам, які прийняли нові рішення щодо допомоги Україні, і висловив вдячність всім, хто допомагає українським воїнам, містам і громадам. Він також зазначив про активну роботу на американському напрямку і сподівається на перемогу у боротьбі з російським терором.