Мульфільм "Мавка" стане серіалом

Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня" стане основою для анімаційного серіалу.

Виробництвом 3D-мультсеріалу займатиметься студія Animagrad, що входить до Film.UA Group, разом з французькою компанією TeamTO. Про це повідомило американське видання Variety.

Проєкт серіалу, що стане приквелом до повнометражного мультфільму, представлять на пітчингу в Ансі у Франції, розповіла Ксенія Баранова з Film.UA.

"Дія фільму розгортається одразу після битви між людьми і лісовим охоронцем. Яка сталася, коли решта лісових мешканців поринула у глибокий зимовий сон", розповіла.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Серіал матиме 12 серій, у кожній з яких на Мавку та її друзів чекають нові випробування.

На шляху головної героїні стоятиме чудовисько Чугайстер.

"Разом із жабокицем Квусем, Шумником Гуком Мавка переживе несподівані, веселі, а часом і небезпечні пригоди у лісі. Намагаючись подбати про свій дім, вони досліджують його і відкривають безліч таємниць", поділилася подробицями Ксенія Баранова.

"Мавка. Лісова пісня" український мультфільм студії Animagrad. Режисерами анімації стали Олег Маламуж та Олександр Рубан. Головних героїв озвучили Наталка Денисенко, Артем Пивоваров, Олена Кравець, Dzidzio, Юлія Саніна, Олег Скрипка.

У Франції, в перший день прем'єри, "Мавка" стала лідером за переглядами, вийшла у прокат на великих екранах в Сполучених Штатах Америки.

Мультфільм став найкасовішим в історії українського кінопрокату.