На Харківщині пролунали вибухи: окупанти гатять по області ракетами С-300

Російські військові обстрілюють Харківщину

Російські військові з початку конфлікту в Україні продовжують цинічно обстрілювати Харківщину. Про це повідомив голова Харківської Обласної Державної Адміністрації Олег Синєгубов.

Найбільшим ударом стали обстріли міста Чугуїв та Чугуївського району. Ворог використовує балістичне озброєння, зокрема ракети С-300. Внаслідок обстрілів випробувальний майданчик та Чугуївський підприємство ТКЗ завдали серйозних пошкоджень.

Крім того, ворог загрожує застосуванням дронів-камікадзе, які рухаються у напрямку Лозової. Повітряні сили попередили про можливу атаку за допомогою "Шахедів".

Масовані ракетні удари по Харкову

30 грудня ввечері російські військові здійснили масовані атаки по центральній частині Харкова та Індустріальному районі. У результаті було пошкоджено готель Kharkiv Palace, багатоквартирні житлові будинки, дитячий садок та ресторани. Загалом місто витримало чотири удари ворога.

Продовжуються атаки безпілотниками

У ніч на 31 грудня російські війська продовжили атаки на Харків безпілотниками. Ці напади призвели до пошкоджень будівель у центрі міста. Ситуація залишається надзвичайно напруженою, але місто продовжує виживати і боротися проти ворожої агресії.