На засіданні Ставки заслухали зведення з фронту та обговорили забезпечення війська, - Зеленський

Засідання Верховного Головнокомандувача: захист країни та прикриття об'єктів

25 квітня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому основним питанням став захист країни.

Під час засідання прем'єр-міністр Денис Шмигаль представив детальну доповідь щодо прикриття життєво необхідних для країни об'єктів, включаючи енергетичні, соціальні, безпекові, транспортні та об'єкти зв'язку.

"Прикриття буде здійснюватися всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації", - повідомив президент.

Під час засідання також було заслухано зведення з фронту, включаючи інформацію про основні напрямки, дії українських військ та ймовірні дії ворога, а також забезпечення війська всім необхідним.

Підсилення власних виробників та співпраця з партнерами

Третім питанням на порядку денному стали контракти. Глава держави наголосив на важливості підсилення власних виробників та співпраці з партнерами для виготовлення озброєння в Україні за іноземні кошти.

"Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку", - зазначив він.

Зеленський також додав, що раз на тиждень отримуватиме доповідь про нові контракти за звітний період.

Виконання домовленостей з Байденом

Раніше президент заявив, що дуже важливо, щоб усі домовленості з Байденом були реалізовані на 100%.