Надто гарні хлопці. Російська мережа «ЛʼЕтуаль» рятується від підозр у гей-пропаганді

Мережа "Л'Етуаль" попросила консультантів виглядати більш консервативно

Керівникам мережі магазинів "Л'Етуаль" рекомендували бути обережними з зовнішнім виглядом чоловіків-консультантів через скарги клієнтів на ЛГБТ-пропаганду. Таку рекомендацію надіслав юридичний відділ компанії "Алькор і ко", яка володіє мережею "Л'Етуаль".

"З метою мінімізації ризиків рекомендуємо запропонувати візажистам/консультантам чоловічої статі використовувати мінімальну кількість косметики в робочий час і більш натуральні кольори в макіяжі, не привертаючи зайву увагу клієнтів"

У листі юристи компанії пояснили, що через "нинішню політику держави" співробітників магазинів можуть притягнути до відповідальності за статтю про пропаганду ЛГБТ.

Інформація про те, як Шульман отримала цей лист, відсутня. У магазинах мережі на це не коментують.

Раніше в мережі вже виникала подібна ситуація

Рік тому в соцмережах опублікували фото співробітника магазину "Л'Етуаль" у Перми, який був нафарбований та мав макіяж.

Верховний суд Росії заборонив "Міжнародний громадський рух ЛГБТ"

Верховний суд РФ прийняв рішення про заборону та визнання екстремістською організацією "Міжнародний громадський рух ЛГБТ". Російський Мін'юст не пояснив, що саме означає "рух ЛГБТ" та хто його керує. Судні засідання було проведено за закритими дверима, присутнім були лише представники Мін'юсту.

Росіян засмучували пропагандою ЛГБТ

У російському місті Снєжинську житель написав скаргу до поліції після того, як побачив блакитний прапор з веселкою на матчі команд дитячих садків, вважаючи його пропагандою нетрадиційних стосунків серед дітей.

Також, жителька Нижнього Новгорода отримала п'ять діб адміністративного арешту через свої сережки у вигляді жаб на райдугах.