Найсексуальніша українська ведуча показала фігуру в білизні

Колишня ведуча Валерія Крук, 44 роки, порадувала своїх шанувальників відвертим контентом.

На своїй сторінці в Instagram зірка показала своє сексуальне тіло, вдягнене у червоний комплект, що складався з мереживного ліфа та стрінгів.

"Мій ранок завжди починається з посмішки, дбайливого ставлення до себе, занурення в красивий домашній одяг, улюбленою кавою та смачним сніданком, правильне налаштування на день і настрій, незалежно від того, що відбувається навколо. Тільки після цього я буду читати новини, відкривати свій планер і приступати до справ", - поділилася блогерка.

Телеведуча неодноразово була визнана найсексуальнішою в Україні. Крук мала неймовірну популярність ще зі студентських років, перемагала на конкурсах краси й знімалася для відомих глянцевих журналів. Пізніше вона отримала важкі рани в результаті хімічного опікання, через яке постраждало понад 30% її тіла.

Зірці декілька разів не вдалося успішно пересадити шкіру, що призвело до безлічі шрамів від хірургічних втручань. Щоб приховати їх, вона сфотографувала всю руку, що стало її визнакою розпізнавання і допомогло їй стати відомою ведучою.

  • INKORR - підпишіться на наш канал новин в Telegram

Модель Юліанна Юссеф, у якої понад дві тисячі родимок на тілі, знялася перед камерою для чорно-білих фото. Жінка показала свою найбільшу родимку в деталях.