Навального поховали під саундтрек культового фільму

Прощання з Олексієм Навальним

Сьогодні, 1 березня, відбулось прощання з російським опозиційним політиком Олексієм Навальним, яке відбулося біля церкви ікони Божої Матері "Втамуй моя печалі" у Москві. Поховання відбулося на Борисівському цвинтарі з супроводом саундтреку фільму "Термінатор-2".

На цю подію відреагували в мережі – зокрема, журналістка Олена Степаненко написала, що тепер не зможе дивитися "Термінатор-2" "без ржачу".

Також, журналіст Ігор Гошовський висунув цікаву теорію, пов'язану з Навальним та фільмом "Термінатор-2". За його словами, Навальний мав вплинути на світогляд його улюбленого фільму. Він порівняв дружину опозиціонера з головною героїнею фільму, а самого Навального - з сином. Гошовський вважає, що роботи в цій теорії символізують Кремль.

Гошовський додав, що у майбутньому перепрограмований робот має повернутися у минуле і рятувати сина Навального.

Після цього, дружина Олексія Навального Юлія підкреслила значущість, яку мав для неї чоловік. Вона звернулася до нього у себе в Instagram та подякувала йому за щастя, кохання і підтримку.

Нагадаємо, що Олексій Навальний помер 16 лютого. Український президент Володимир Зеленський вважає, що вбивцею польотичного лідера є Владимир Путін, а команда Навального підтвердила, що це було вбивство.

Читайте також:

  • Похорон Навального. Як це було (фото, відео)
  • Російська пропагандистка в істериці через велику кількість людей на похороні Навального
  • Прощання з Навальним. У Москві величезні черги (відео)
  • Путін вирішив влаштувати Навальному "веселий" похорон